Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vranje Selo, Opčina Vižinada. Itt található az általunk eladásra kínált, jellegzetesen Isztriai ház, a hatalmas és szinte érintetlen (kisebb arborétumhoz hasonló 1.071 m2, csodálatosan szép telekkel) - Horvátország magazin
részletek »

Eladó Ház a Horvát Toszkána szívében - Horvátország-Isztria, Vižinada, Vranje Selo

Horvátország hazánk déli szomszédja. Fantasztikus adottságaival, csodálatos tengerpartjával, azúrkék adriai tengerével, ínycsiklandó ételeivel, vendégszeretetével méltán közkedvelt célállomása a magyar turistáknak. Tudj meg minél többet róluk!
Horvátország magazin
Itt vagy: Horvátország magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Eladó Ház a Horvát Toszkána szívében - Horvátország-Isztria, Vižinada, Vranje Selo
Eladó Ház a Horvát Toszkána szívében - Horvátország-Isztria, Vižinada, Vranje Selo
Egy hely a tökéletes kikapcsolódáshoz
Vranje Selo, Opčina Vižinada. Itt található az általunk eladásra kínált, jellegzetesen Isztriai ház, a hatalmas és szinte érintetlen (kisebb arborétumhoz hasonló 1.071 m2, csodálatosan szép telekkel) környezetben, amely magát a házat is körbe öleli. Megtalálhatod itt az örökzöld fenyőket, tölgyeket ugyanúgy, mint a csodálatosan szép pálmafákat.
Horvátország-Isztria, Vižinada, Vranje Selo 1/a

Poreč és Vižinada közötti úton, a tengerparttól 9-10 km-re (a Kék Isztria és a Zöld Isztria határán) Szlovénia felé haladva helyezkedik el háborítatlan nyugalmával a csöndes és hamisítatlan horvát kis falucska Vranje Selo.
Hirdetés

Itt található az általunk eladásra kínált, jellegzetesen Isztriai ház, a hatalmas és szinte érintetlen (kisebb arborétumhoz hasonló 1.071 m2, csodálatosan szép telekkel) környezetben, amely magát a házat is körbe öleli. Megtalálhatod itt az örökzöld fenyőket, tölgyeket ugyanúgy, mint a csodálatosan szép pálmafákat. Nincs is nagyobb élmény annál, mint a teraszon megreggelizni, hallgatni a pálmák susogását, látni a felkelő nap első, ragyogó sugarait... igen, és ráadásul csönd és nyugalom ölel körül, távol a város zajától, a friss levegőn egy karnyújtásnyira a kéken ragyogó Adriától!

Isztriai félsziget - A horvát Toszkána

Isztria hemzseg a római kor és a velencei uralom emlékeitől, a csodás, sziklás tengerparti öblöktől, a zöldellő domboktól, az olasz hatással keveredett mediterrán hangulatú kisvárosok sokaságától. Kisebb- nagyobb falvak váltogatják egymást, ódon hangulatú erődvárosok telepszenek a völgyek, erdők fölé, csobogó patakok szelik át a tájat, ringó halászbárkák sorakoznak a kéken csillogó tenger partján, nyugodt, igazi mediterrán arcú emberek üldögélnek a konobák bejáratai előtt.

A csend és a múltból itt ragadt nyugalom érzete telepszik rá a tájra, feledtetve a pihenni vágyó turistákkal a nagy városok zaját, fergeteges, pörgő mindennapjait. Itt az idő olyan, mintha állna, nem rohan, csak döcög. Aki ide ellátogat, az megtapasztalhatja a helyiek komótos nyugalmát, vendégszeretetét. Ez a nyugalom átragad a pihenni vágyókra, és alig néhány nap eltelte után csak azon veszi észre magát az emberfia, hogy már nem rohan, nem szalad, hanem Ő is halkan és csöndesen üldögél, egy horvát kiskocsma teraszán vagy éppen napozik a halkan morajló tenger partján.

Ez az igazi kikapcsolódás, ezt nyújtja Isztria, ezt nyújtja Horvátország gyöngyszeme az Adriai tenger rajongóinak, a nyugalmat kereső, pihenni vágyó turistáknak. Zöld mezők, vér-vörös földbe ültetett szőlőültetvények, ragyogó napsütés, csillogó kék tenger, hangulatos kisvárosok, grappa (Isztriai pálinka), kecskesajt, lignje na žaru (tintahal roston), blitva (mangold), olajbogyó, citrom, dagnje (fekete kagyló) ... és még sorolhatnám a végtelenségig mindazt, ami mágnesként vonzza ide az embert.


Vranje Selo - A hamisítatlan horvát falucska

A falucska csöndes és nyugodt mindennapjaival, távol a nyüzsgéstől szinte azt az érzést kelti az emberben, hogy itt talán nem is megy az idő, itt megállt. Az ódon hangulatú, kőből épült házak között sétálgatva, a helyiek nyugodtságát és kedvességét megtapasztalva ez az érzés egyre jobban felerősödik és keríti hatalmába az pihenni vágyókat. Ahogy körbenézel, szembetalálod magadat a falucska csodálatos szépségével, csendes, középkori hangulatának, stílusának látványos lenyomataival. A faluból remek kilátás nyílik a meseszerű, festménybe illő Isztriai tájra, valamint a gyönyörűen szépen kéklő, azúrkék adriai tengerre.


Az ingatlan ára, 43.000.000 Ft. (139.000 Euro) Érdeklődni lehet a következő telefonszámon ... +36 70/4 32 32 80


Az ingatlanban található 2 komplett lakás... Barátoknak vagy rokonoknak is kiváló befektetés a két lakrészes ház !!!!

- 1. Lakás - 95 m2 (előszoba, 3 hálószoba, fürdőszoba, WC, konyha, étkező, nappali, gardróbszoba) + nagyméretű, 20 m2-es terasz.

- 2. Lakás - 45 m2 (előszoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, WC, hálószoba.
A két lakás egybe van építve, mindkettő külön bejáratú (mindkettőnek 2 bejárata van), külön WC, fürdő, konyha, fűtés, villany és víz is külön elzárható.

- 1. lakásban vegyestűzelésű kályha található,
- 2. lakásban elektromos kandalló.

A 2. lakás teteje beépíthető, most lapos a födém. Kiállás a víznek és szennyvíznek is elkészítve. Így további 43 m2-es lakással bővíthető az ingatlan.

Az épület valójában csak most készült el véglegesen. Parkettázva, bútorozva, beköltözhetően elkészítve, teljesen felszerelve.

- Energetikai tanúsítvány van,
- lakás használatba vételi engedély van,
- közmű van,
- részben bekerített a telek,
- mérete 1071 m2,
- a tengertől való távolság 9-10 km,
- rendezett papírokkal, tiszta tulajdonlappal, tehermentes ingatlan.

A 2 lakás azonnal beköltözhető, teljesen felszerelt, fürdőszoba, konyha, szobák. Minden kellék (pokróc, párna, tányérok, poharak, szőnyegek... vadonat újak.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - horvát,ház,ingatlan,eladó,Vranje Selo,apartman,croatia,prodaje,tenger
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2016-03-04 14:25:08
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü