Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Novalja és a Zrće Beach - Horvátország Pag szigetén található Zrce Beach igazi Ibiza feeling-gel várja az odalátogatókat. Pag sziget: Horvátország Ibizája. Fiatal vagy? Esetleg \\csak\\ fiatal - Horvátország magazin
részletek »

Bulizzunk a horvát Ibizán, party éjjel-nappal - Horvátország, Pag sziget: Novalja és Zrće Beach

Horvátország hazánk déli szomszédja. Fantasztikus adottságaival, csodálatos tengerpartjával, azúrkék adriai tengerével, ínycsiklandó ételeivel, vendégszeretetével méltán közkedvelt célállomása a magyar turistáknak. Tudj meg minél többet róluk!
Horvátország magazin
Itt vagy: Horvátország magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Bulizzunk a horvát Ibizán, party éjjel-nappal - Horvátország, Pag sziget: Novalja és Zrće Beach
Bulizzunk a horvát Ibizán, party éjjel-nappal - Horvátország, Pag sziget: Novalja és Zrće Beach
Horvátország - Pag - Novalja - Zrće
Képek és videók Novalja és a Zrće Beach-ről - Horvátország Pag szigetén található Zrce Beach igazi Ibiza feeling-gel várja az odalátogatókat. Pag sziget: Horvátország Ibizája. Fiatal vagy? Esetleg "csak" fiatalos? Nem vagy fiatal, de szereted a fiatalos hangulatot? Pag szigeten Novalja várostól 2 km-re található a híres Zrće Beach ...
A part 2-3 km-re található Novalja várostól, ahonnan autóval vagy helyi járatos busszal is könnyedén megközelíthető. A hosszú, fehér kavicsos tengerparton 3 nagy klub közül is választhatnak a bulizni vágyók. A klubok igazi különlegessége a délutáni after beach party, ami ráhangol az esti tombolásra.

Pag városa után Novalja a sziget 2. legnagyobb városa, mely a sziget nyugati oldalán helyezkedik el, a nyílt tengerre néz, míg a Zrce Beach átellenben a sziget keleti, szárazföldre néző oldalán.
Hirdetés

A Novaljához tartozó Zrće Beach-et ma már Horvátország Ibizájaként tartják számon. 2-3 km-nyi távolságra található Novalja városától, ami azért is jó, mert így a Zrće Beach-en éjjel-nappal dübörgő partyk nem zavarják az esetleg pihenni vágyókat.

A strandon 3 nagy klub (Papaya, Aquarius, Kalypso) gondoskodik a forró party-hangulatról minden nap, már délután 16.00-kor indul a buli és tart kifulladásig, másnap reggelig.


Elsöként kiemelendö a Pag sziget éjszakai élete.

A szigetet Horvátország "buliszigetének", vagy "Horvátország Ibizájának" tartják, az egyetlen sziget az országban, amely az "Ibiza-feelinget" hordozza. A népszerű sziget remek kikapcsolódást ígér - Pagon belül is elsősorban Novalja. Novalja egész Adria legjobb helye azoknak, akik az éjszakai szórakozást kedvelik. Novalján, pontosabban a Zrce strandon egymást érik a part menti koktélbárok, valamint szórakozóhelyek, ahol az "ereszd el a hajam" már napközben beindul.

A három legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhelye Papaya, a Kalypso, és az Aquarius. Az Aquarius és a Papaya Zágrábi klubok "kitelepülése". A klubokon kívül persze egyéb szórakozási lehetőségek is adottak (vízi, és "szárazföldi" sportok), minden együtt van tehát a felhőtlen partyzáshoz.


Horvátország Pag szigetének megközelítése

A Pag szigetre a komp Prizna-ból indul, mely a horvát tengerparton található a Senji autópálya lehajtótól 55 percre. A Pag szigeti oldalon a kompkikötőt Zigljen-nek hívják. Május elejétől óránként mennek kompok Pag a szigetre, de a főszezonban 3-4 komp is közlekedik folyamatosan, így többnyire alig van várakozási idő. Menetidő 15 perc.

PAG szigetre az A1-es autópályáról Zadar előtt kell lekanyarodni, a kihajtót az autópályán jól jelzik. Az autópályáról lehajtva tovább kell menni a PAG-i híd felé. A hídon való átkelés ingyenes!


Horvátország Ibizája - Pag sziget: Novalja és Zrće Beach - Képek és Videók
Croatia - Pag - Novalja - Zrće beach
Féktelen bulik, töménytelen pia, nők, fiúk, szuper környezet, fantasztikus zene. Bulizz Te is Pag szigetén a Novalja és Zrće Beach-en.
Novalja - Zrće Beach holidays 2011
Igazi buli hangulat, szuper zene, itt buliztunk. Te se hagyd ki ezt a lehetőséget, olyan jó mint Ibiza, tudod, Ha nem, akkor gyere és próbáld ki!
Zrće Beach Novalja, Pag szigete - Horvátország - Nyaralás 2011
Gyere és bulizz Te is velünk, látod milyen TUTI? Ilyen hatalmas filinget nem hagyhatsz ki! Láttál már ilyen fergeteges bulit? Én sem míg nem voltam itt.
Zrće beach Horvátország, Pag sziget Zrće beach Horvátország, Pag sziget
Horvátország, Pag sziget: Novalja és Zrće Beach Horvátország, Pag sziget: Novalja és Zrće Beach
Itt érdemes a horgonyt kivetned, Novalján, Zrće beach strandon. Zrće és Novalja is fehér kavicsos stranddal büszkélkedhet. Mindkét strandon található club, bár, disco, hogy állandóan élvezhesd a zenét non-stop, éjjel-nappal. Azt hiszem, joggal horvát Ibizának is nevezhetjük, mert ez a hely a horvátok válasza a híres spanyol fél sziget Ibiza, parti bulis helyeire. Szuper zenék, hangos, dübörgő bulik, tuti italok, fiatalok tömege, fantasztikus környezet. Nem szabad kihagyni egy ilyen tuti helyet!
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - buli, horvát Ibiza, party, éjjel-nappal, Horvátország, Pag sziget, Zrće Beach
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-12 18:00:59
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü