Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horvátország linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fotók - Horváthországi [4. oldal]
részletek »

Horvátország képes leírás: Fotók - Horváthországi [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: horvatorszag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 185 db
Fotók Croatia

Fotók Croatia

Croatia - 1185 Photos of Croatia - A guide for travelers to see the beautiful country of Croatia via Photos

Generalturist

Generalturist

Nyaralás Horvátországban. Horvátországi utazás. Horvátországi szállások, szálláshelyek, szállodák, apartmanok, kempingek, magánszállások. Horvátországi szállásfoglalás gyorsan, kedvező árakon. Last-minute ajánlatok, autókölcsönzés, egyéb kapcsolódó szolgáltatások, valamint utazási információk egyaránt. Örülünk elhatározásuknak, hogy hazánkba látogatnak és szívből köszöntjük Önöket. Minden nép szereti a hazáját és azt a legszebbnek tartja. A horvátok az országukat 'lijepa naša'-nak azaz 'szépségünknek' nevezik, a nemzeti himnusz kezdő sora szerint. A Horvát Köztársaság európai, parlamentáris ország európai kultúrával és történelemmel. Nagysága szerint Európa közepesen nagy országai közé sorolják, úgy, mint Dániát, Írországot, Szlovákiát és Svájcot. Az ideérkező vendégeket Horvátország nyitott határokkal, egyszerű vámkezelési formaságokkal, békével és tiszteletadással várja. A horvátok törekvése, hogy a 'lijepa naša' valóban az legyen az ide látogatóknak és a legszebb emlékeket vigyék magukkal innen.

Globtour Event

Globtour Event

GLOBTOUR EVENT - Dobrodošli Welcome Welcome to Globtour Event - Carlson Wagonlit Travel Croatia! Globtour Event is a reliable partner, as well for organizing of various events (such as promotions or diversified theme events) as for organizing of business meetings and congresses according to individual interests of our clients.

Horvátország magazin hírek
Rekord utasforgalom a horvát repülőtereken az idei első hét hónapban
Rekord utasforgalom a horvát... Jelentősen, 17,7 százalékkal nőtt az utasforgalom a horvát repülőtereken az idei első hét hónapban, amikor 5,2 millió utas vette igénybe a légikikötőket. A horvát statisztikai hivatal (DZS) adatai szerint a kilenc repülőtér utasforgalom-növekedése elsősorban a járatok számában bekövetkezett 8,2 százalékos emelkedésre vezethető vissza. Júliusban 1,75 millió...
Eladó Ház a Horvát Toszkána szívében - Horvátország-Isztria, Vižinada, Vranje Selo
Eladó Ház a Horvát Toszkána szívében... Vranje Selo, Opčina Vižinada. Itt található az általunk eladásra kínált,...
Igazi karácsonyi hangulat a horvát Zlatko Salaj otthonánál
Igazi karácsonyi hangulat a horvát... Csaknem kétmillió izzóval öltöztette karácsonyi fénybe házát és udvarát egy...
Grand Tours

Grand Tours

Kedves Utasaink! Nehéz éven vagyunk túl! A tavalyi szezon a - sport hasonlattal élve - gyenge kezdés után erős visszaesés volt. Az árualapunknak a 75 %-a görög, így a tavaly május-júniusi görög választás a negatív híreivel jelentősen csökkentette a főszezoni értékesítésünket. Az idei sem ígérkezik könnyűnek, lásd országunk szabadságharcát. Ezért üzletpolitikánkat, árképzésünket az úgymond 'safety business', biztonságos üzlet jegyében terveztük. Próbáltunk beszerzési árainkon, árrésünkön, árfolyam kalkulációnkon, üzletpolitikai kedvezményeinken csökkenteni, hogy Önöknek minél jobb - lehetőleg verhetetlen - árakat, ár/érték arányt biztosítsunk. Megszüntettük az egyes úti célok egyen árait, mindenütt a beszerzéssel arányosak az árak, nem átlagoltunk. Ennek eredményeképpen akár 20 %-kal is jobbak lettünk, mint tavaly. Mivel az autóbuszpark a sajátunk, így a markánsan jobb árak a buszos útjainknál vannak, mert itt a buszos tarifát és az irodai árrést is csökkentettük egyszerre. Szóval, ha dömpingárnak is néz ki némelyik árunk, ne ijedjenek meg, nem csődbe akarunk menni, nagyon jól átgondolt számítás áll mögötte! De! Ez csak akkor fog működni ha 'mindenki hoz magával még egy embert'!

Hajó Bérlés

Hajó Bérlés

MCP - Motorboat Charter, Rent a Boat and boat sales in Punat - Island of Krk - North Adria - Croatia, mcp charter,yacht charter krk island krk,insel,boote mieten ,renting ,sea ray,beneteau ,opatija ,DAY CRUSERA ,ILI FISHERMANA ,rent a boat, motoryacht kroatien,boote kroatien ,rent a boat crikvenica,rent a boat croatia ,yacht kroatien,

Hajó bérlés,teljes transzferrel!

Hajó bérlés,teljes transzferrel!

Charter Service of Marina Mreza d.o.o. A tavalyi visszajlezések alapján gyökeresen átalakítottuk oldalunkat az Önök igényei alapján. Sokkal egyszerűbb, átláthatóbb lett az elérhető hajók listázása, böngészése. Reméljük elnyeri tetszésüket! Továbbra is a legkedvezőbb feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Újdonság! Amennyiben foglaláskor megadja MMTCLUB kártyája számát és érvényességét, úgy a bérleti díjból 10% kedvezményt biztosítunk minden hajóra, minden további feltétel nélkül! Szolgáltatásaink: - vitorlás és motoros yachtok bérbeadása az Adrán. - csapatépítő tréningek szervezése, lebonyolítása akár teljes transferrel. - baráti társaságok, kollektívák részére komplett hajótúrák szervezése, lebonyolítása igény szerint transferrel is.

Hajóbérlés az Adrián

Hajóbérlés az Adrián

Tevékenységünk egy célra koncentrálódik: vitorlás és motoros hajók bérbeadásának lebonyolítására. Valljuk, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, ezért döntöttük úgy, hogy az Adrián, a Mi Tengerünkön foglalkozunk hajóbérléssel. Folyamatosan bővülő, frissülő adatbázisunk tartalmazza az Adrián található vitorlások, motorosok, guletek legszélesebb skáláját, Szlovéniát, Horvátországot és Montenegrót beleértve. Weboldalunkon található képes mellékletünkben megtekintheti a bérelhető hajók képeit, alaprajzait, hogy eldönthesse, melyik is az Önnek legmegfelelőbb hajó. Kérje személyre szabott ajánlatunkat, mely már tartalmazza az aktuális akciós árakat is. Szeretne tengeri hajó vezetői képesítést szerezni? Ebben is segítséget ajánlunk, partnereink évtizedek óta a szakma kiválóságai. Amennyiben pedig már nem bérelne, hanem vásárolna hajót, akkor tekintse meg kínálatunkat.

Hajóbérlés az Adrián

Hajóbérlés az Adrián

Welcome To Adriatic Challenge! Adriatic Challenge az Adriai-tenger partján Biográdban található, a lenyűgöző szépségű Kornati Szigetvilág közvetlen szomszédságában. Cégünk és munkatársai nem csak nagy tapasztalattal rendelkeznek a charter hajózás területén, de magunk is a vitorlázás szerelmesei vagyunk. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásainkkal visszatérő vendégeink kedvében járjunk és minél több, a vitorlázással még csak most ismerkedő leendő hajóssal szeretessük meg ezt a kiváló sportot és szabadidős tevékenységet, a vitorlázást.

Hajóbérlés Horvátországban

Hajóbérlés Horvátországban

hajóbérlés, hajóbérlés Horvátországban, hajóbérlés Adria, yacht charter. Flottánk huszonegy típusú vitorlás és nyolc motoros yactból áll, 33-51 láb hosszig. Jó szelet, nyugodt tengert kívánunk! Adria Az Adrián nyaralni jó. hajóbérlés, hajóbérlés Horvátországban, hajóbérlés Adria Hajózni, vitorlázni, még jobb! Sibenik, Split, Sukosan, Dubrovnik Ha, ismered a szél fújta vitorlakötelek zenéjét, fürödtél olyan öblökben ahol rajtad kívül más nem volt, barátkoztál delfinekkel, jártál olyan helyeken ahova autóval sosem fogsz eljutni, aludtál a szabad ég alatt lehorgonyozva, ismered a nyílt tenger csendjét - akkor tudod miről beszélek. Sibenik, Split, Primosten, Dubrovnik Arról az érzésről, amely hajóra szállva egy teljesen más világba, más dimenzióba, tesz át. Egyetlen pillanat alatt... yacht charter, yacht charter Horvátország Ahogy kihajóztál... hajóbérlés

Hirdetés
Háttérképek

Háttérképek

A témában 281 db ingyenesen letölthető jó minőségű háttérképet találsz.

Holiday Krk

Holiday Krk

Holiday Krk, travel guide of island Krk

Hon Tours

Hon Tours

www.hontours.hu - Cím: H-1056 Budapest, Váci utca 39. Tel.: +36 1 266-0644 Fax: +36 1 266-2964 - Internet: www.hontours.hu E-mail: honlap@hontours.hu - Tisztelt látogatónk! Örömmel üdvözöljük honlapunkon, melynek célja tevékenységünk mind teljesebb bemutatása, az Ön utazásával kapcsolatos döntésének megkönnyítése, ill. utazásával kapcsolatos ügyei intézésének kényelmesebbé tétele. 1994-ben alapított cégünk 1998-ban nyitotta meg a Kárpát-medencére szakosodott utazási irodánkat. Célunk mind teljesebb mértékben bemutatni a környező országokba került emlékhelyeinket, kulturális értékeinket minőségi, kulturális turizmus keretében. Munkánkhoz megnyertük a térség több avatott szakértőjét és igyekszünk minél többeket barátként, munkatársként bevonni missziónkba. Igen, misszióba, hiszen az "utazási piac" ezen szegmense kevésbé csillógó és "divatos", viszont annál több élményt nyújt utasnak és szervezőnek egyaránt. Szervezett útjaink mellett pihenési, üdülési lehetőségeket is kínálunk a közeli tengerpartokon, a szomszédos országokban és belföldön kedves utasainknak, de egyre növekvő mértékben értékesítjük a megbízható partnereink által szervezett utazásokat is. Szívesen segítünk a nyugati...

Horvát autópálya információk

Horvát autópálya információk

Az oldal Horvátország autópályáiról közöl hasznos tudnivalókat. Foglalkozik a megengedett sebesség határokkal, autó térképekkel, és az autóval ide utazók, illetve átutazók számára értékes információkkal segíti tájékozódást. Hasznos linkek segítségével, segít eligazodni az országra vonatkozó autós információkkal kapcsolatban.

Horvát autópálya térkép, angol és horvát nyelven

Horvát autópálya térkép, angol és horvát nyelven

Hrvatske autoceste d.o.o - Nézd meg a térképet, hogy lásd a horvát autópálya információkat, könnyítsd meg az utazásodat, tervezd meg az útvonaladat, nézd meg, hogy merre és hol vannak útlezárások Horvátországban, merre könnyebb vagy rövidebb, egyszerűbb, gyorsabb a megfelelő útvonal kiválasztása. Jó utazást kívánunk!

Horvát Kuna árfolyam

Horvát Kuna árfolyam

A weboldalon megtalálható Horvátország hivatalos fizetőeszközének, a Horvát Kunának az aktuális árfolyama. A honlapon megjelenő HRK árfolyam naponta frissül a Magyar Nemzeti Bank által közzétett hivatalos árfolyamadatok alapján. Emelett a valutaarfolyamok.info weboldalon megtalálható a többi konvertibilis valuta aktuális, hivatalos árfolyama is.

Horváthországi üdülés

Horváthországi üdülés

Horvátország több, mint száz helyszínéről választhat Horvátországi üdülést, nyaralást. Rendszeresen található az oldalunkon akciós ajánlat. Irodánk az Isztrián és végig a tengerparton, valamint a szigeteken, a Dubrovniki Riviéráig kínál apartmanokat és szállodai szobákat. Horvátország 162 kempingjéről kérhet információt és katalógust. Kívánságára lakókocsik telepítését is vállaljuk. Prospektusunkban nem szereplő szállások is kérhetők egész Horvátországban egyéni igények alapján. Kérje árlistánkat, hívja irodánkat! Iratkozzon fel akciós hírlevelünkre internet oldalunkon!

Tuti menü