Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horvát sziget információk képes leírás - Horvátország.tlap.hu
részletek »

Horvát sziget információk - Horvátország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horvatorszag.tlap.hu » Horvát sziget információk
Keresés
Találatok száma - 10 db
A Horvát szigetekről

A Horvát szigetekről

Horvát szigetek - Horvát szigetek infó. Idén nyáron is a Horvát szigetek a magyar túristák egyik fő úti célja. Horvát szigetek a tengerpart, és a szárazföld szerelmeseinek egyaránt nyújt látnivalókat. Horvátország igazi hangulatára vágyóknak, a horvát szigetek felejthetetlen élményt nyújtanak. A legújabb felmérések szerint egyre több magyar keres úti célt valamelyik horvát szigeten.

Brac

Brac

Croatia - Choose an apartmant, hotel, room or holiday house out of our offer. Private and hotel accomodation ,charter and cruisings, programmes for Your holidays in Croatia.

Cres

Cres

Službene stranice grada Cresa

Horvátország magazin hírek
Rekord utasforgalom a horvát repülőtereken az idei első hét hónapban
Rekord utasforgalom a horvát... Jelentősen, 17,7 százalékkal nőtt az utasforgalom a horvát repülőtereken az idei első hét hónapban, amikor 5,2 millió utas vette igénybe a légikikötőket. A horvát statisztikai hivatal (DZS) adatai szerint a kilenc repülőtér utasforgalom-növekedése elsősorban a járatok számában bekövetkezett 8,2 százalékos emelkedésre vezethető vissza. Júliusban 1,75 millió...
Eladó Ház a Horvát Toszkána szívében - Horvátország-Isztria, Vižinada, Vranje Selo
Eladó Ház a Horvát Toszkána szívében... Vranje Selo, Opčina Vižinada. Itt található az általunk eladásra kínált,...
Igazi karácsonyi hangulat a horvát Zlatko Salaj otthonánál
Igazi karácsonyi hangulat a horvát... Csaknem kétmillió izzóval öltöztette karácsonyi fénybe házát és udvarát egy...
Holiday Krk

Holiday Krk

Holiday Krk, travel guide of island Krk

Krk sziget

Krk sziget

Travel guide of island Krk, Croatia.Accommodation in apartments and rooms in Krk, Baska, Malinska, Vrbnik, Njivice, Silo,

Rab

Rab

Turistička zajednica grada Raba Rab je sa svojih 30 pješčanih plaža zaista 'sretan otok' s mnogim malim slikovitim uvalama, što su turisti iz cijelog svijeta prepoznali prije gotovo 120 godina. Tradicija se nastavlja i danas, kada je Rab zahvaljujući kristalno čistom..

Szigetek - Horvátország nyaralás

Szigetek - Horvátország nyaralás

Horvátország a Földközi-tenger vidékének és Közép-Európának, valamint az Alpoknak és a Pannon-alföldnek a metszéspontjában fekszik. Viszonylag kis területen különféle tájegységek figyelhetők meg. A nehézségeken és a polgárháborús éveken felülemelkedve ma már ismét népszerű és nagyon kedvelt nyaralóhely egész Európában.

Trogir Apartmanok

Trogir Apartmanok

Trogir és Čiovo szigete a Magyarországról érkező turisták kedvelt úti célja.Okrug Gornji, Okrug Donji, Slatine és Arbanija üdülőfalvakban feledhetetlen napokat tölthetnek együtt családjuk vagy barátaik körében.

Vir sziget

Vir sziget

Vir szigetének leírása galériával és térképpel. Turisztika, látnivalók leírása. Történelmi adatok. Kultúra, gasztronómia és gazdaság. Ez az oldal azért jött létre, mert a mindennapok során azt vettem észre, hogy az emberek többsége úgy gondolja, hogy az informatika nem egy bonyolult dolog, így bátran bele lehet vágni. Azonban a tapasztalataim azt mutatják, hogy a nem jól megtervezett és kivitelezett informatikai megoldások inkább bosszúságot, szélsőséges esetben felesleges többletköltséget is okozhatnak. Azt javaslom tehát, hogy merjünk segítséget kérni, ha olyan területre tévedünk, ami ismeretlen számunkra.

Hirdetés
Vir sziget leírás ,videók

Vir sziget leírás ,videók

Észak dalmácia egyik szigete vir sziget.A hossza 13km szélessége 2,5-3km közt van.A szárazfölddel híd köti össze,megtalálható homokos part és apró kavicsos is egyaránt.Rengeteg szolgáltatást biztosítunk apartmanjainkhoz:jetski,hajó bérlés,kirándulásszervezés,rafting,vadví zi evezés.Aki kikapcsolodni ,pihenni szeretne annak ajánlom e szigetet.

Tuti menü